Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Aldrig på en måndag?

Började du jobba på en onsdag? Det är nämligen rätta dagen för att dra igång batterierna efter sommarens ledighet. Det anser semesterforskaren Jessica de Bloom.

Publicerad: 2013-08-07

Varför en onsdag? Jo, då är det ju snart helg och ledigt igen… Men sen blir det väl onekligen måndag. Då gäller det att jobbkänslan är tillräckligt bra. För semesterkänslan hänger bara i någon vecka, enligt Jessica de Bloom, som för övrigt rekommenderar fler korta ledigheter, hellre än en lång.

Du&jobbet är en tidning för vardagen och en uppmuntran på måndagen; vi ger dig tips och inspiration för ett roligare och säkrare arbetsliv. Följ oss i höst! Nästa nummer innehåller tips för ryggen, för mer kreativitet i jobbet, hur man dricker lagom mycket – om nu sommaren lockat fram väl många kylda drinkar – och hur det blir på arbetsplatsen när kollegan befordrats till chef.

Vi tycker det är roligt att dra igång inför hösten! Och det är inte bara för att det skulle vara ett strävsamt (och klimatfarligt) slit att var måndag på nytt köa på flygplatsen på väg till nån grekisk ö, checka in på hotell mm, eller oavbrutet ta tåget till släkten. Vardagsliv håller bättre i längden.

Tipsa oss gärna om det du vill läsa!

Publicerad: 2013-08-07

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!