Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Att göra: kontakta talarna

I morse vaknade jag med ett litet pirr i magen. Funderade en kort stund och försökte känna efter vad det pirret kom sig av och efter en liten stund kom jag på: Ja, just det, idag står det på min att-göra- lista för WorkingLife 2012 att kontakta talarna och prisutdelarna för att ge dem detaljerad information om seminariet där de ska medverka.

Publicerad: 2012-09-19

Det är ju många som är väldigt kända som t.ex. integrationsminister Erik Ullenhag, jämställdhetsministern Nyamko Sambuni , Göran Greider samt personer som florerat mycket i media som John Crispinsson ( vår moderator för dagen), Margot Wallström och Charlotte Hågård. Det är faktiskt inte mindre än 56 personer.

Mycket måste klaffa en dag som WorkingLife  eftersom flera seminarier pågår samtidigt. Och de olika talarna måste ”länkas ihop” så att ni får höra olika aspekter. Ta till exempel seminariepunkten om arbetsanpassningens kris. Får du en hjärtinfarkt i 50-årsåldern och behöver ta det lugnare på jobbet så är det ingen lätt sak, inte heller att få jobba deltid. Om detta kommer fackliga företrädare  för lärare och socialsekreterare att tala, slitsamma yrken där det kan vara svårt att åldras. De ger exempel ur livet och förslag på lösningar, en representant för Arbetsförmedlingen berättar om vad regelverket egentligen säger.

Men pirret i magen kommer också sig av att jag verkligen ser fram emot detta jätteevent. Och det är inte bara jag som är pirrig, utan även flera av talarna, för de har redan börjat höra av sig till mig och ställa massor med frågor. Allt för att kunna leverera på topp.

Publicerad: 2012-09-19

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!