Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

”Att våga är att förlora fotfästet en kort sekund. Att inte våga är att förlora sig själv.”

Nu har jag landat efter flera dagar med den amerikanske Dr. Dain Heer – mannen som lever i frågan istället för svaret. Allt startade med att jag ville hjälpa Access Scandinavia och göra pressrelease till deras event med Yes Group, där jag är medlem. Dain hade tackat ja till att föreläsa på Yes Group – en ideell organisation som träffas den första måndagen varje månad. Det är ett sprudlande evenemang! Mina härliga vänner, är som jag certifierade NLP Masters, Jonas Svensson och Lisen Bengtsson från Helsingborg var på besök. De berättade för mig om Access. Plötsligt satt Dain och hans svenska kollega My Södergren i soffan på kontoret. Vi fann varandra direkt och 3 timmar flög i väg.

Publicerad: 2009-10-12

För ett par år sedan drev den amerikanske kiropraktorn egen klinik i vackra Santa Barbara. Han hade flickvän och livet borde varit en dans på rosor. Men för Dain var varje morgon en plåga. Han grät, var deprimerad och bestämde sig för att ge livet sex månader. Om inget förändrades under dessa månader så skulle han ta sitt liv – så dåligt mådde han. Dain började planera sitt självmord. Idag är livet tvärtom! Dain bor fortfarande kvar i USA även om agendan mest innehåller resor runt jordens alla hörn. Idag är han facilitator, författare och leder utbildningar i Access Consciuosness världen över.

Tänk om allt du provat för att utveckla dig själv, bli mer upplyst eller förändra ditt liv, egentligen bara varit ett sökande efter medvetenhet? Hur vore det om medvetenhet är att leva i frågan, istället för alltid leta efter svaret? Så resonerade Dain på Yes Group och jag blev nyfiken. I helgen gick jag på hans föreläsning/workshop och jag är fortfarande kvar i frågorna. Jag känner mig, ännu mer säker i min roll som chef och ledare. Allt som kommer till mig tar jag emot enkelt, lätt och med glädje. Varje människa borde ha en coach! Eller vad sägs om du själv kan coacha dig själv genom att ställa frågorna? Kram Annette, vd/grundare av TGIM – Thank God It´s Monday och initiativtagare till Drömjobbet.

Vill du veta mer? Gratis lärorik och inspirationsvideo med Dr. Dain Heer varannan vecka. Läs mer.

Publicerad: 2009-10-12

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!