Du&jobbet har bytt namn!

Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Carola sa: – Go girl! Go tell them on the mountain

Varje sanning passerar genom tre stadier innan den blir erkänd. I den första blir den förlöjligad. I den andra blir den motsagd. I den tredje blir den självklar. Så skrev Arthur Schopenhauer. Det är introduktionen till min affärsplan som handlar om att ta medvetenhet ut till alla som är intresserade av att skapa en bestående förändring i sitt liv oavsett om det gäller; pengar, karriär, relationer, mental eller fysisk hälsa. Just nu bygger vi en livsstilscommunity med dessa ämnen och CSR, Corporate Social Responsibility.

Publicerad: 2009-10-14

Inför julen 2007 bestämde jag mig för att jag som entreprenör ville ge tillbaka till samhället på ett annat sätt. Jag ville inte ”bara” skänka en peng utan praktiskt och konkret skapa en mötesplats för människor som vill medverka till att gör världen lite vackrare. Då evenemang är en av mina spetskompetenser så ville jag utforma ett event som engagerade vänner och bekanta samtidigt som vi gav tillbaka till samhället. Jag stiftade Stiftelsen LetsDoIt.nu som arrangerade en julkonsert med mat och dryck i St:a Clara Kyrka, Stockholm. Tillsammans med ett 40-tal entreprenörer bjöd vi på pepparkakor, julmust, mat och en härlig konsert med Carola. Stiftelsen verkar för utsatta grupper i Sverige, som volontär skänker man sin TID. Utöver juldagens event så har vi ett nära samarbete med kändisgolfen Christos Masters där vi de senaste åren engagerat caddies mot en donation till Stiftelsen. Sedan någon månad tillbaka gruppcoacher vi utslagna människor i mentalträning. Människor som bestämt sig för att de verkligen vill förändra sitt liv.

Några månader efter julkonserten 2007 åt jag och Carola härlig middag på Diplomat. Jag berättade för henne om mina planer på att skapa communityn och TGIM – Thank God It´s Monday. Härliga fröken C sa: – Go girl! Go tell them on the mountain. Det är precis det jag gör nu, tillsammans med fantastiska medarbetare och samarbetspartners bygger vi upp en community med mottot: Här hjälper vi varandra att lyckas – och må bra samtidigt.

Kram Annette, vd/grundare av TGIM – Thank God It´s Monday och initiativtagare till Drömjobbet

Publicerad: 2009-10-14

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!