Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

En arbetsvecka lider mot sitt slut!

Äntligen närmar sig en välbehövd helg med vila, filmtittande och bara mys. För visst är det väl så, att även om man trivs på sitt arbete så är det skönt när helgen kommer?! Visst arbetar jag ofta under helgerna också. Som egen företagare är man aldrig ledig men det är arbete som på något sätt också är en hobby!

Publicerad: 2010-02-05

Jag har kommit på att jag inte lämpar mig som ”vanlig” anställd. Trivs bättre i det egna företaget och i familjeföretaget.
De flesta i umgängeskretsen är tvärt om. De gillar säkerheten av att gå till jobbet och veta att de får sin lön.
Lönen i det egna företaget beror ju på hur det gått under den månaden och visst sätter det extra press på en. Men det är en press som jag gillar och inte skulle vilja vara utan!

Vill tacka er som tagit sig tid och läst mina inlägg under veckan och till Du & Jobbet som låtit mig skriva något knäppa inlägg om tankar och funderingar som jag har!

Vi hoppas att ni fortsätter vår resa genom livet tillsammans med oss via vår blogg.

Vänligen Annika Majak

Publicerad: 2010-02-05

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!