Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

En månad kvar till WorkingLife

Måndag morgon och det lyser 17 september i almanackan, exakt en månad kvar alltså till vår stora arbetslivsdag  WorkingLife 2012 på Stockholm Waterfront. 17 oktober är med andra ord dagen för deadline.

Publicerad: 2012-09-17

Det är roligt, men utmanande att som nytillträdd projektledare hamna på en arbetsplats med storslagna planer. Jag drar i trådarna till 30 seminarier om allt från konsten att avslöja lögnerna på jobbet till idéutbyten för länderna kring Östersjön, mingelyta och kontakter med alla våra partners.

Min förmåga till simultankapacitet sätts verkligen på prov när 30 mejl per timme dimper ner i inkorgen… Och som ni vet, djävulen bor i detaljerna. Det räcker inte med att hitta intressanta talare. Frågan om var ett tolkbås ska stå, var vi får tag på båset och vem var det nu som beställde båset, för att inte tala om tolken…. har fyllt mejlboxen i två dagar nu.  Utan tolk går ju även det bästa budskap förlorat.

Hörslingor och hur de fungerar är ett annat hett ämne i min mejlbox. Om en månad ska vi dock ha trasslat ut alla lösa trådar, även hörslingorna, och bjuda er på en fantastisk dag.

Det vi hoppas säga så det hörs är att aldrig har det varit viktigare med ett arbetsliv där människor får utvecklas och håller länge. Du får många exempel på hur man gör. (Se hela programmet på www.workinglife.se)

Publicerad: 2012-09-17

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!