Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Gott nytt 2012

Det nya arbetsåret 2012 har inletts. Du&jobbet önskar god fortsättning och välkommen till ett nytt spännande år med tidningen.

Publicerad: 2012-01-02

Med nytt år brukar följa nya vanor – åtminstone löften om sådana. Har du gett något nyårslöfte som rör arbetet? Ska du jobba mer/mindre?

Vad kan vi vänta oss av 2012? Visserligen är det svårt att sia – speciellt om framtiden, men det vi kan lova är att du har mycket att se fram emot i Du&jobbet under året. Här kommer du att hitta artiklar och tips som rör dig och ditt jobb.Vi lovar också att fortsätta granska arbetslivet och ge dig de senaste nyheterna, bevaka arbetsrätt, skildra relationerna på jobbet, hälsofrågor m m.

Tipsa oss gärna och hör av dig med synpunkter på tidningen och Duochjobbet.se.

PS. Boka redan nu in Du&jobbets stora mötesplats för arbetslivet, WorkingLife 17 oktober 2012 på Stockholm Waterfront. I år för femte gången. DS

Publicerad: 2012-01-02

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!