Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Jag skulle vilja klona mig själv

Utmaningen som projektledare fortsätter. Idag ska vi skicka ut flera riktade nyhetsbrev med innehåll som förhoppningsvis ska få mottagaren att förstå vilket toppenprogram vi har  på WorkingLife den 17 oktober.

Publicerad: 2012-09-18

Skyddsombuden får ett brev där jag verkligen försöker visa att det just detta år görs lite extra för dem, eftersom de fyller 100 år. Sedan är det alla som är inom HR eller har personalansvar. Där finns hur mycket spännande som helst, med flera spår som coachning, arbetsrätt och diskriminering.  Ett annat brev går till alla som har hot och våld som en riskfaktor på arbetet.

Och så har vill jag så klart berätta om Margot Wallström, vars arbete har varit allt från att förhandla i krigshärjader länder till att driva igenom ny kemikalielagstiftning i EU. Hennes seminarium handlar om att göra skillnad på riktigt.

En annan programpunkt är  Friteaterns föreställning ”Mittilivet”, om att slitas mellan arbetets och privatlivets krav. Där jag tror att de flesta av oss känner igen sig.

Själv känner jag att programmet är så bra att jag skulle vilja klona mig själv för att springa på fler seminarier samtidigt. Hur ska jag få alla att förstå hur bra det här är? Japp, det blir dagens utmaning. Får nog mangla texterna i breven en vända till med vår kommunikatör…..

Publicerad: 2012-09-18

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!