Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Kofoten blev nyckel

Hejsan!!
07.00 Dagens första gärning var att åka till en bensinstation och få bilen avtvättad i deras maskintvätt. Passar på när det är torrt och fint på vägarna.

Publicerad: 2012-03-08

Dagens arbetsuppgift för mig och kollegan var att åka till ett av våra byggen i Falun. Entreprenaden går ut på att renovera 256 studentlägenheter åt ett bostadsbolag i Falun.

Vi blev satta på att riva en yttervägg och återbygga den igen..

Vi började med att riva ur tre fönster som alla hade ett eget lås på insidan…vi brydde oss inte för att låsa upp, vår kofot fick agera nyckel.

Efter det var det dags för frukost.

När kaffet var urdrucket så var det dags att hämta väggreglar och börja återbygga vår väggsektion. Och i stället för tre fönster som förut så skall det nu vara ett…

Lagom till lunch var väggen färdigreglad. Och plats för ett fönster på mitten var klart.

Passet efter lunch var att montera fönster, dreva och isolera väggen. .utsidan av väggen blir senare. När det var klart så var det dags för åldersbeständig plast och gips.. men plasten var slut.

Sista halvtimmen av dagen bestod av dammsugning och städning.

16.00 Hemgång.

Bloggen Putte-skyddsombud.

Publicerad: 2012-03-08

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!