Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Minskat fackligt inflytande med utländska ägare?

Många lokala klubbar vittnar om att minskat fackligt inflytande när de får utländska ägare. Det hade varit skönt att kunna skriva ett ärende till support och få det fixat, eller?

Publicerad: 2010-04-20

Hej!
Förra året uppgraderade vi Företagsledning 5.0 Sverige utgåvan till Företagsledning koncern 1.0 och vi upptäckte genast en generell förändring i prestanda, särskilt inflytande och påverkansmöjligheterna har kraftigt försämrats, som var näst in till felfria innan i Företagsledning 5.0.

Dessutom upptäckte vi att många användbara program inte gick att installera i Företagsledning koncern 1.0, så som MBL §19 version 1.0, Utvecklingssamtal 1.0 och Kompetensutveckling 1.0. Däremot fanns det många icke önskade program så som: Hierarki 9.5, Okunniga chefer 3.0 och Tuff företagskultur 7.8.

Samverkan 8.0 fungerar inte, och det kraschar hela IT-systemet. Vi har försökt Personal 5.3 för att försöka fixa dessa problem. Men inget har hänt. Vad kan vi göra?

Klubben på företaget Frustration

•Kära klubben på Frustration

Först av allt måste ni komma ihåg att Företagsledning 5.0 är en samtalspartner, medan Företagsledning koncern 1.0 är ett koncernövergripande operativsystem och därmed mycket svårare att hålla kolla på.

Har ni försökt att starta om? Eller försök med kommandot: C:/ SAMVERKAN/AVTAL/ och ladda ner Ilska 6.2 som automatiskt installerar Förhandling 5.0. Det kan dock vara svårt att få till det ordentligt.

Om inte applikationen fungerar, bör Samtal 2.0 laddas ner.

VARNING: Rationalisering 6.1 är ett riktigt ruskigt program vilket bör undvikas så långt som möjligt.

Vad ni än gör, installera inte Arbetsgivarstrategi. Det är en applikation som inte stödjer och kraschar med Företagsledning koncern 1.0.

Sammanfattningsvis har Företagsledning koncern 1.0 många fördelar och möjligheter. Och är i grunden ett bra program, men kan ha lite problem med minnes- och prestandafunktionerna och har svårt att lära sig nya begrepp.

Lycka till, IT-support

•Hur är det på din arbetsplats? Hur mycket inflytande har du?

Publicerad: 2010-04-20

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!