Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Nätverk för affärer

Som jag nämnde i det tidigare inlägget, så är vi medlemmar i BNI som står för Business Network International. Vi träffas en gång i veckan för att äta frukost tillsammans och ge varandra affärer. Det går ut på att man ger varandra referenser på affärer och affärskontakter. Under varje möte gör varje person en kort presentation om sitt företag och en sökning. Om sökningen är någon jag känner eller ett företag jag känner så pratar jag med dessa och undersöker behovet. Finns det ett behov, då säger jag åt min BNI-kollega att ringa företaget. För att det inte ska bli någon konkurrens finns bara en medlem från varje bransch.

Publicerad: 2010-03-09

I början var jag skeptisk om det fungerade, men redan nu, efter 3 månader så har jag blivit övertygad. Både vi och andra företag i vår grupp har fått nya kunder. Det är väldigt roligt att se att nätverket fungerar!

Vi är med i en helt nystartad grupp vid Ersta Terass. Just nu utbildas vår grupp för att bli bättre på att mingla, göra presentationer och affärer. Den 25 mars kommer vi att ha en kick-off med 100 inbjudna företag. Det är ett perfekt tillfälle att knyta nya kontakter och nätverka sig till affärer. Om man är intresserad av att gå med i BNI är det ett bra tillfälle att lära sig mer om BNI och se hur det fungerar.

Vill du bli ett av våra 100 företag? Hör av dig till mig på anna.helin@byus.se

Publicerad: 2010-03-09

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!