Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Öppen attityd

När vi jobbar med Business In Heart och går in i mötesrum, mingelplatser eller mässor är det öppen attityd som gäller. Vårt arbete har ibland tagit oanade vändningar och gett oss fantastiska öppningar då vi i förväg inte bestämde vad som skulle hända.

Publicerad: 2010-02-08

Gå in med öppet sinne och ta ett steg utanför ramarna ibland. Sätt gärna ett mål för möten, men rista inte in hela processen i sten, för då är sinnet redan begränsat.

Vad betyder egentligen ordet attityd? För oss är det tankar och känslor som resulterar i en handling. Det är svårt eller kanske t o m omöjligt att handla på ett sätt och tänka och känna på ett annat.
Vad är öppen attityd? Det kan vara att medvetet tillåta nya tankar och känslor ta plats för att skapa nya handlingar. Öppen attityd är vårt motto i företaget.

Alla har vi någon gång dömt personer och situationer i förväg. Vi vill ändå slå ett slag för att våga gå bortom det första intrycket. Bortse den slarviga stilen, slappa handslaget och trevande inledningen av konversationen och undersök om det finns något där i alla fall. Du vet aldrig vilka guldkontakter eller erfarenheter personen fram för dig kan dela med sig av.

Vi pratar ofta om våra goda värderingar. Varumärket Business In Heart ® är att verka för goda affärsrelationer och öppenhet och att värna om god etik och moral i företaget.  Där existerar inte vassa armbågar, skitsnack och tomma löften.

Vi har bestämt oss att öppenhet och hjärta i affärsvärlden är något som ska uppfattas som en styrka och en framgångsfaktor. Vårt mål är att hitta många fler likasinnade att göra företagsvärlden lite vackrare med.

Publicerad: 2010-02-08

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!