Du&jobbet har bytt namn!

Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Sådant som berör oss alla

Sitter idag och funderar lite över vad jag vill att besökarna ska ha med sig från den viktiga arbetslivsdagen WorkingLife 2012 som vi ordnar den 17 oktober. Både ur ett privat och yrkesmässigt perspektiv.

Publicerad: 2012-09-21

Jag tror att ämnen som hur man hanterar hot och våld, stoppar mobbning, och förebygger diskriminering berör oss alla. Du får med dig konkreta tips att tillämpa i ditt jobb. Kanske vill du fördjupa dig och t ex veta mer om vad diskrimineringslagen säger?  Titta i så fall även på vårt kursutbud.

Jag vill också att du ska ha fått tillfälle att nätverka med människor i liknande befattningar, som också brinner för ett bättre arbetsliv. Det finns rikliga tillfällen att träffas på mötesytan och på AfterWorkinglife! Vill du fortsätta kontakten efteråt – anmäl dig till vårt nätverk

Men jag vill förstås också att du ska ha haft en riktigt rolig dag och redan längta till nästa WorkingLife!  Det blir förutom seminarier även underhållning, mingel, prisutdelningar och möjlighet att prova trevliga aktiviteter.

Jag hoppas verkligen att jag får tillfälle att träffa just dig på WorkingLife 2012! Om du inte redan bokat en biljett så gör du det enklast på www.workinglife.se

Publicerad: 2012-09-21

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!