Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Självklart och lugnt

Pirret i magen som du kunde läsa om i gårdagens blogg har nu lagt sig. Det känns som att allt för stunden är under kontroll, även om det fortfarande finns mycket att göra fram  till WorkingLife som går av stapeln om 27 dagar.

Publicerad: 2012-09-20

Idag ska jag ha avstämningsmöte med vår leverantör av inredningen till mötesytan.  Indelningarna mellan de olika ytorna vill jag ska vara avskärmande och inramande, men ändå låga så att det blir en modern mötesplats för aktörer och besökare att träffas. Det får absolut inte upplevas som rörigt, men ändå är det viktigt att budskap från våra partners når besökarna. Några av våra partners kommer att vara Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och RFSL. De vill träffa besökarna och utbyta erfarenhet med dem. Ytan skall även fungera för mingel, fika, lunch och diverse prisutdelningar.

Jag vill att besökare och partners efter dagens slut ska uppleva att vi har erbjudit dem en modern och givande mötesplats med arbetslivet i fokus.  Det får nog bli några låga ljusa väggar med rogivande motiv, kanske en grön matta med lugn ton och ett fåtal skyltar, barbord och några soffor. Ja, så får det bli! Det är skönt sådana här dagar när allt känns så självklart och lugnt. Jag hoppas jag har samma känsla imorgon …

Ett tips, gå gärna in på vår Facebook sida WorkingLife och ställ en fråga till någon av våra talare. På samma gång kan du vara med och tävla om biljetter till vårt evenemang. Där hittar du även länk till hela programmet för arbetslivsdagen,  eller läs här www.workinglife.se

Publicerad: 2012-09-20

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!