Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Till Ludvika för skyddsrond

06.58, åker direkt till Byggvaruhandeln och köper dammsugarpåsar till våra dammsugare som vi har på en stor entreprenad.

Publicerad: 2012-03-07

Lämnar av kollegan på den arbetsplatsen, då jag ska vidare själv till Ludvika för att gå en skyddsrond på ett annat projekt. Jag är det enda skyddsombudet på firman, så vissa dagar kan det bli mycket bilåkning och pappershantering.

Väl framme i Ludvika 09.00 så äter jag frukost och fikar med kollegorna som är stationerade där. 09.30 kommer beställarens huvudperson och vi möts upp och går en rond och tittar på hela projektet, även arbetsplatsens platschef följer med. Cirka 100 lägenheter stambyts och förses med nya kök. Det fanns inte mycket att anmärka på, det såg bra ut.

Anländer i Falun igen lagom till lunch tid 12.00 och äter min matlåda och övertalar en kollega att hänga med på kortvasan nästa år.

Efter lunch tar jag med mig min kollega och drar vidare till vårt nästa projekt, vi ska ta hand om de där varorna som vi kvitterade för ett par dagar sedan.

13.00 står vi inne i Handelsbankens källare och skall montera nya lager hyllor åt dem. Fina hyllor i plåt. Efter ett par timmars skruvande så är vi klara 15:30. Lastar in allt emballage i bilen och åker till ett av våra andra byggen som har containers där vi slänger allt.

16.00 tar vi riktning mot Rättvik och gasar på!!

På återhörande!

Bloggen Putte-skyddsombud.

Publicerad: 2012-03-07

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!