Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Vem är Anna Helin och vad är ByUs?

Innan jag berättar mer om mig vill jag klargöra att om ni undrar något så fråga! Som det gamla talesättet säger, ”Den som inte frågar får inget veta”. Detta är ett av mina favoritcitat som jag ofta lever efter. Nu börjar veckans blogg med Anna Helin.

Publicerad: 2010-03-08

Ni har redan fått en kort presentation om mig, men för er som är intresserade så kommer en directors cut nu. Ni andra får vänta på nya inlägg.

Jag arbetar som copywriter/webbredaktör på ByUs Webbyrå i Stockholm. På jobbet föredrar jag att sitta och knåpa ihop texter till diverse projekt. Jag har även en liten förkärlek till att nätverka, så ni hittar mig ofta på nätverksmöten och mingel.

Jag är galet aktiv av mig, och även väldigt glad och positiv. Jag gillar att åka skidor, springa, och laga mat. Mina vänner säger att jag är förtidspensionär när jag sitter och läser i kokböcker och kikar vilka recept som passar bra ihop med veckans extrapriser. Mja, jag kan väl erkänna att det inte ser bra ut, men sparar man in på något så kan man slösa mer på nått annat! T.ex. på en utekväll på Debaser medis där man kan dansa nonstop till stängning.

Jag är väldigt sällskapssjuk av mig och klarar inte av att vara själv hemma. Som tur är bor jag nästan ihop med min pojkvän, men när vi inte ses lockar jag hem vänner genom goda middagar och glatt sällskap.

Konstigt nog så föredrar jag ändå att arbeta ensam. Därför är jag ofta först på jobbet. Jag brukar ramla in vid 07.00 ungefär. Mina kollegor Esther (webbdesigner), Åke (programmerare) och Helena (ägare och programmerare) är lite mer normala i sina jobbtider. Vi är ett riktigt trevligt gäng med en glad stämning. Vi skapar webbplatser, webbshops, sökmotoroptimerar och skriver copytexter till internet. Vi lägger fokus på användarvänlighet, sökmotoroptimering och unik design.

Nu plingar det på dörren, dags att säga välkommen till våra praktikanter!

Publicerad: 2010-03-08

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!