Allt om arbetsmiljö logga
Åsikt

Vi önskar god jul med en havsgåva

Du&jobbet och Arbetsmiljöforum önskar ett Gott Nytt år genom en gåva till Världsnaturfondens arbete för att uppmärksamma haven!

Publicerad: 2017-12-20

Utan friska hav finns det inte någon framtid för oss.  Om inget görs kan världens korallrev vara  borta 2050. Samma år riskerar vi även att ha mer plast än fisk i haven. I dag är 90 procent av världens kommersiella fiskbestånd överfiskade eller fiskade till sin gräns.

Läs om WWF:s arbete  för friskare hav här och ge en gåva du med!

Många andra ideella organisationer har också utmärkta alternativa julgåvor, se t ex Röda Korset, Läkare utan gränser och Naturskyddsföreningen.

Du&jobbet nr 1 2018 utkommer i början på februari. Under året kommer vi bland annat att ta upp kopplingen arbetsmiljö – miljö och  ge goda exempel på vad arbetsplatser kan göra på detta och andra områden. Årens teman hittar du här.

Publicerad: 2017-12-20

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!