Allt om arbetsmiljö logga

Annonsera

Våra annonssäljare hjälper dig att nå ut till de som tar beslut och påverkar inköp av utbildning inom arbetsmiljö, personlig skyddsutrustning, belysning, ergonomiska hjälpmedel och friskvård. 

Allt om arbetsmiljö är en oberoende tidning som bevakar arbetsmiljöfrågorna. Vi ger våra läsarna de viktigaste arbetsmiljönyheterna, den senaste forskningen, aktuella domar och hjälp att tolka föreskrifter och lagar. Vi ger också handfasta råd, verktyg och inspiration för hur arbetsmiljöarbetet kan förbättras

Allt om arbetsmiljö går till dem som driver arbetsmiljöfrågorna på landets arbetsplatser. De arbetar i många olika branscher och finns inom både inom privat och offentlig sektor. Våra läsare är: 

  • Skyddsombud, 
  • Hr och personalansvariga
  • Olika specialister inom företagshälsovården
  • Arbetsmiljöspecialister, arbetsmiljöstrateger, arbetsmiljösamordnare med flera. 

Våra läsare tar beslut och påverkar inköp av bland annat utbildning inom arbetsmiljö, personlig skyddsutrustning, belysning, ergonomiska hjälpmedel och friskvård. 

Målgrupp och räckvidd

Allt om arbetsmiljö har cirka 15 000 unika besökare varje månad och vårt digitala nyhetsbrev har drygt 10 000 mottagare. Magasinet utkommer med sex nummer per år. Allt om arbetsmiljö ingår dessutom i alla Arbetsmiljöforums chefs- och hr-utbildningar, som når cirka 2 000 deltagare varje år.

Vi erbjuder flera olika format:

  • Tryckt magasin 6 utgåvor per år.
  • Nyhetssajt
  • Digitalt nyhetsbrev 1 gång/vecka
  • Bilaga - kontakta oss för offert
  • Paketpris för dig som vill synas i alla kanaler

Kontakta oss om du är intresserad av marknadssamarbeten, eller har idéer om hur tidningen skulle kunna vara en aktör i marknadsaktiviteter ni genomför. Vi är ofta part till bland annat utställningar, mässor och konferenser.

Kontakt

Kontakta oss om du är intresserad av marknadssamarbeten, eller har idéer om hur tidningen skulle kunna vara en aktör i marknadsaktiviteter ni genomför. Vi är ofta part till bl a utställningar, mässor och konferenser.

Utgivningsschema 2024

NrUtgivningsdag/temaInlämning av material
120 februari01 februari
216 april27 mars
311 juni23 maj
417 sept30 augusti
529 okt10 oktober
610 dec21 november
Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!