Allt om arbetsmiljö logga
Nyheter

Fånga ditt jobb på bild – delta i vår fototävling

Publicerad: 2017-02-17

Fotografera ditt jobb nu på fredag den 17 februari. Var med i Du&jobbets fototävling, visa din arbetsvardag för andra och spar bilden till eftervärlden.

På fredag vill vi gärna att du tar med kameran och förevigar det som händer på just din arbetsplats. Det är åttonde året Du&jobbet arrangerar fototävlingen. De bästa bilderna publiceras i tidningen.

Förstapriset är ett presentkort på 2000 kronor i en fotobutik, andra- och tredjepris är ett presentkort på 500 kronor på Fotografiska muséet i Stockholm.

Ett tips: Har du en hyggligt bra kamera i telefonen brukar bilderna bli tillräckligt bra.

Gör så här:

  • Ta en bild på ditt eller andras jobb den 17 februari.
  • Se till att bilderna är minst 200 mm breda (300 dpi) om de är digitala. Du kan tävla med högst fem bilder.
  • Skriv bildtexter som berättar vilka som är med, vad de gör och var bilden är tagen. Tänk på att kolla med dem du fotar att det är okej, och att du inte avbildar företagshemligheter eller liknande.
  • Skicka din bild till Du&jobbet. Mejla: foto@duochjobbet.se eller posta till Du&jobbet, Box 110, 129 22 Hägersten. Vi behöver ditt få ditt bidrag senast den 6 mars.

Publicerad: 2017-02-17

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!