Allt om arbetsmiljö logga
Nyheter

Fotografera ditt jobb 121212!

Vad gör ni på jobbet idag klockan 12? Ta med kameran och visa er arbetsdag för andra. Du&jobbet arrangerar en fototävling för fjärde året i rad.

Publicerad: 2012-11-30

Fotografera ditt jobb - 121212

Onsdagen den 12 december skulle vi vilja att du tog fram kameran och förevigade det som händer på just din arbetsplats. Gärna klockan 12 också, men det är inget krav. Du kan också fotografera någon annans jobb.

De bästa bilderna kommer liksom tidigare att publiceras i Du&jobbet eller på duochjobbet.se

En jury bestående av representanter för Du&jobbets redaktion och en fotograf kommer att utse tre pristagare.

Gör så här för att tävla!

  1. Ta en bild på ditt eller andras jobb den 121212.
  2. Se till att bilderna är minst 200 mm breda (300 dpi) om de är digitala. Du kan tävla med högst 5 bilder.
  3. Skriv bildtexter som berättar vilka som är med, vad de gör och var bilden är tagen. Tänk på att kolla med dem du fotar att det är okej och att du inte avbildar företagshemligheter eller liknande.
  4. Skicka din bild till Du&jobbet! Mejla: foto@duochjobbet.se eller posta till Du&jobbet, Box 17550, 118 91 Stockholm. Vi behöver få ditt bidrag senast den 17 december!

•Vinnare i Du&jobbets fototävling ifjol (111111) blev Rogert Hägg, pensionerad poliskommissarie i Visby, som fotograferade ett möte mellan en vårdare och en patient. Se vinnaren och andra bilder från ifjol här.

Publicerad: 2012-11-30

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!