Allt om arbetsmiljö logga
Nyheter

Fotografera ditt jobb nu!

Publicerad: 2015-01-15

Idag är det dags! Du&jobbets fototävling: På jobbet 150115! Fotografera ditt jobb och vinn fina priser. (Här ovan är fjolårets vinnande bidrag, från Jorielskolan i Älvsjö).

Vad gör ni på jobbet, idag torsdag 15 januari 2015? Var med i Du&jobbets fototävling, visa er arbetsvardag för andra och spar den till eftervärlden. Du kan också fotografera någon annans arbete, om du hellre vill det.

Det är sjätte året som Du&jobbet arrangerar sin fototävling. Liksom föregående år publiceras de bästa bilderna i tidningen och på webben. Övriga bilder sparas som en bildbank.

Förstapris är ett presentkort på 2 000 kronor i en fotobutik, andra och tredjepris får presentkort på 500 kronor på Fotografiska muséet i Stockholm.

En jury bestående av Du&jobbets redaktion kommer att utse vinnarna.

Gör så här!

  1. Ta en bild på ditt eller andras jobb den 150115. 2. Se till att bilderna är minst 200 mm breda (300 dpi) om de är digitala. Du kan tävla med högst 5 bilder. 3. Skriv bildtexter som berättar vilka som är med, vad de gör och var bilden är tagen. Tänk på att kolla med dem du fotar att det är okej, och att du inte avbildar företagshemligheter eller liknande. 4. Skicka din bild till Du&jobbet! Mejla: foto@duochjobbet.se, eller posta till Du&jobbet, Box 110, 129 22 Hägersten. Vi behöver få ditt bidrag senast den 1 februari.

Publicerad: 2015-01-15

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!