Allt om arbetsmiljö logga
Nyheter

Fotografera ditt jobb! – vinn en kamera i Du&jobbets tävling

Spara en arbetsdag till eftervärlden! Ta med kameran till jobbet och visa vad ni gör den 11/11. Du&jobbet arrangerar en fototävling för tredje året i rad.

Publicerad: 2011-11-01


Den 11/11/11 är en fredag, arbetsveckans final för de flesta. Fikar ni extra länge, ses på afterwork eller jobbar på för att kunna fira helg i lugn och ro? Ta ett foto någon gång under dagen eller gärna klockan 11 på slaget! Du kan också fotografera någon annans jobb.

De bästa bilderna kommer att publiceras på olika sätt i Du&jobbet.

En jury bestående av representanter för Du&jobbets redaktion och fotografer kommer att utse tre pristagare. Första pris är en kamera.

1. Ta en bild på ditt eller andras jobb den 11/11/11.

2. Se till att bilderna är minst 200 mm breda (300 dpi) om de är digitala. Du kan tävla med högst 5 bilder.

3. Skriv bildtexter som berättar vilka som är med, vad ni gör och var bilden är tagen. Tänk på att kolla med dem du fotar att det är okej och att du inte avbildar företagshemligheter eller liknande.

4. Skicka din bild till Du&jobbet! Mejla: foto@duochjobbet.se, eller posta till Du&jobbet, Box 17550, 118 91 Stockholm. Vi behöver få ditt bidrag senast den 16/11! Frågor? Mejla adressen ovan!

5. Vi förbehåller oss rätten att publicera bilderna i Du&jobbet, men fotograferna behåller upphovsrätten.

Förra årets bilder finns här

Publicerad: 2011-11-01

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!