Du&jobbet har bytt namn!

Allt om arbetsmiljö logga
Nyheter

Foton från sågverket prisade

Publicerad: 2015-02-05

Du&jobbet gratulerar Lennart Lundquist till förstaplatsen i fototävlingen! Han vann med tre bilder tagna på SCA Munksunds sågverk i Piteå. ”Utmärkt teknik, genomtänkt komposition och närhet till människorna” tycker juryn.

Uppgiften i Du&jobbets fototävling var att fotografera en vanlig arbetsdag, nämligen den 15/1 2015. Lennart Lundquist, som jobbar med underhåll på SCA, har nästan alltid med sig kameran.

– Jag plåtar hemskt mycket på jobbet. Jag gillar att dokumentera, det är roligt att ta fram efteråt. Man ser förändringar, hur vi jobbar annorlunda nu mot förr, hur folk har andra frisyrer och kläder. Det var roligt att vinna tävlingen!

Se förstapristagarens vinnarbilder i nya numret av Du&jobbet. Bilden ovan är tagen inne i såghuset. Micke Andersson pekar med hela handen och förklarar något intressant för kollegan Sebastian Johansson.

I kommande nummer av Du&jobbet presenteras övriga pristagare.

Publicerad: 2015-02-05

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!