Du&jobbet har bytt namn!

Allt om arbetsmiljö logga
Nyheter

Jämställdhet prisas på WorkingLife

Omkring 1200 personer möts idag på Stockholm Waterfront för att diskutera arbetslivsfrågor ur ett brett perspektiv, när arbetslivsdagen WorkingLife hålls för femte gången.

Publicerad: 2012-10-17

– Ett år är ingenting, men efter fem år är vi väl en etablerad institution. Men det fantastiska är att innehållet är färskt varje år, säger Carina Lindvall, VD för Arbetsmiljöforum som tillsammans med Du&jobbet arrangerar WorkingLife.

I samband med invigningen av WorkingLife delade jämställdhetsminister Nyamko Sabuni ut det årliga priset för bästa jämställdhetsarbete från webbportalen Jämställ.nu.  Kunskapscentrum för jämlik vård i Västra Götalandsregionen fick priset för sitt strategiska och resultatrika arbete för att skapa en vård på lika villkor för kvinnor och män, pojkar och flickor. Hedersomnämnande gick till Ungdom mot rasism.

Under dagen kommer Du&jobbet även att dela ut Stora skyddsombudspriset 2012, samt priset för bästa arbetsmiljöprodukt.

Publicerad: 2012-10-17

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!