Allt om arbetsmiljö logga
Nyheter

Lyssna på Margot Wallström på WorkingLife

Du&jobbets välbesökta arbetslivsdag WorkingLife firar i år 5-årsjubileum. Den här gången kan vi bland annat erbjuda besökarna ett seminarium med Margot Wallström.

Publicerad: 2012-05-09

Efter tre decennier som politiker och ämbetsmän flyttar nu Margot Wallström hem till Sverige. Senast har hon haft FN-uppdrag som särskild representant i frågor som rör sexuellt våld i konflikter. Nu väljer hon alltså att delta i WorkingLife. Seminariet på WorkingLife 2012 kommer att handla just om hennes arbete för FN och om hur man gör skillnad på riktigt.

Hör Margot Wallstström berätta mer på WorkingLife 2012 den 17 oktober på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Programmet till WorkingLife 2012 börjar bli klart och bland de övriga programpunkterna kan nämnas:

•Klassamhället, finns det? Syns det i arbetslivet?? Göran Greider, chefredaktör på Dala-Demokraten och Markus Uvell, vd för Timbro, har olika svar på de frågorna. Lyssna på denna ideologiska tungviktsmatch för att bilda din egen uppfattning.

•Ett bra CV räcker inte, du måste vara snygg också. För att vara riktigt attraktiv på arbetsmarknaden krävs inte enbart rätt kompetens, utan också ett tilltalande yttre och en vältränad kropp. Ny forskning visar att nio av tio arbetsgivare vill ha anställda med god fysik. Lyssna på Henrietta Huzell, doktor i arbetsvetenskap vid Karlstad universitet och Dag Klackenberg, VD för Svensk Handel.

Dessutom blir det seminarier om arbetsrätt i Kina, arbetsanpassning- hur få den att funka?, konsten att gör något åt mobbning, prisutdelningar (Stora Skyddsombudspriset och Bästa arbetsmiljöprodukt) m m.

Mer information om programmet på WorkingLife 2012.

Publicerad: 2012-05-09

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!