Allt om arbetsmiljö logga
Ledare

Nu är vi Allt om arbetsmiljö!

Text : Elsa Frizell

DU&JOBBET HAR BLIVIT Allt om arbetsmiljö. Med nya namnet vill vi tydliggöra tidningens innehåll. Målet, det är detsamma, att ge dig bättre förutsättningar att påverka arbetsmiljön.

Arbetet med att utveckla tidningen började med det allra viktigaste: innehållet. Vilket innehåll är mest angeläget och nyttigast för er som driver arbetsmiljöfrågorna? Hur paketerar vi det bäst för att nå ut? Vi har ringt flera av er läsare och frågat vad ni behöver och önskar läsa i tidningen, vi har vänt, vridit, strukit och lagt till. Och nu är vi i mål. Tidningen är inte bara det printade magasinet du håller i handen. På vår nya sajt hittar du de senaste nyheterna, där finns också vår e-tidning och arkivet med tusentals nyttiga artiklar. Vill du hellre läsa tidningen i vår app går det såklart också bra.

Vårt nyhetsbrev uppgraderas till ett premiumbrev. Varje vecka får du en sammanfattning av det viktigaste inom arbetsmiljöområdet rakt ned i mejlboxen. Hör av dig till oss om du inte får det, då saknar vi din mejladress!

ALLT OM ARBETSMILJÖ är aktuell, fördjupande och oberoende. Vi rapporterar om de viktigaste nyheterna, ger dig den senaste forskningen, berättar om de mest angelägna domarna och åtalen inom arbetsmiljöområdet och fördjupar och förklarar.

Oberoendet är vi stolta över. Vi tar inte ställning och du kan lita på att det vi skriver är opartiskt och sakligt. Det är viktigt både för hur användbar informationen blir i ditt arbete med arbetsmiljöfrågorna och för debatten i stort. Du som prenumerant bidrar till att göra denna bevakning möjlig.

INGET BLIR EGENTLIGEN alldeles färdigt. Allt om Arbetsmiljö har funnits i över hundra år men i olika form. Redan 1912 kom tidningen Arbetarskyddet, tidskrift för arbetarskydd och socialförsäkring. Sedan bytte tidningen namn till Arbetsmiljö och därefter till Du&jobbet.

Utvecklingen fortsätter och tidningen är för er. Vad vill du läsa om, vad vill du ha utrett och bevakat? Kom med synpunkter, idéer och önskemål!

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!