Du&jobbet har bytt namn!

Allt om arbetsmiljö logga
Nyheter

Rogert vann fototävlingen På jobbet 111111

Ett varmt möte mellan läkare och patient – det är motivet på Rogert Häggs vinnarbild i Du&jobbets fototävling där livet på jobbet dokumenterades runt om i landet den 11 november 2011.

Publicerad: 2011-12-14

Vårdpersonal, poliser, | tidningsbud och många fler syns på bilderna som skickades in till tidningen Du&jobbets årliga fototävling, som i år hölls på det speciella datumet 111111.

Rogert Hägg, pensionerad poliskommissarie, valde att fotografera sin sambo Margareta Reihs, läkare inom geriatrik, i ett samtal med patienten Karl-Gustav Gardell på Korpen i Visby. Det blev en bild med ömhet och en värme, som förstärks av ljuset, konstaterade juryn med fotografen Mattias Ahlm i spetsen.

– Min tanke var att han är i sin värld, hon i sin, men för en stund kan de mötas, säger Rogert Hägg till Du&jobbet.

– Vi är överväldigade över att människor verkligen tar sig tid att visa sitt arbetsliv i bild. Och att det verkar finnas så mycket engagemang i arbetet, säger Du&jobbets chefredaktör Eva Berlin.

Tävlingen hölls för tredje gången, efter På jobbet 101010 samt 090909. Flera bidrag kommer att visas i tidningen samt på hemsidan www.duochjobbet.se

•Läs mer i Du&jobbet nr 10! Se vinnarnas och andras bilder här.

Publicerad: 2011-12-14

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!