Allt om arbetsmiljö logga
Nyheter

Stora skyddsombudspriset 2013

Publicerad: 2013-02-20

I år fyller Du&jobbet 100 år. Det vill vi fira! Som en tidning med många skyddsombud bland läsarna gör vi det genom att för femte gången inbjuda till tävlingen om Stora skyddsombudspriset.

Du&jobbet vill uppmärksamma alla skydds- och arbetsmiljöombud som ofta i det tysta verkar för en god arbetsmiljö för sig och sina arbetskamrater. Era insatser är ovärderliga.

Så har du ett skydd- eller arbetsmiljöombud på arbetsplatsen, eller känner du någon som gör mycket för arbetsmiljön? Skicka in en anmälan med en kort motivering till redaktionen@duochjobbet.se varför just han eller hon bör belönas.

En jury från Du&jobbets redaktion väljer sedan ut vinnaren, som firas i samband med arbetslivsdagen WorkingLife 2013. Kandidaterna presenteras också i Du&jobbet och brukar få mycket uppmärksamhet.

Det är femte gången som Du&jobbet anordnar Stora skyddsombudspriset. Tidigare vinnare har varit:

•Conny Andersson, Kockums, Karlskrona.
•Monica Hammarstrand, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg.
•Edip Ergül, Arla Foods, Linköping.
•Börje Lindström, Rönnskärsverken.

Publicerad: 2013-02-20

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!