Allt om arbetsmiljö logga
Nyheter

Tack för alla bidrag till fototävlingen

Publicerad: 2015-01-20

Tack för alla fina bidrag till Du&jobbets fototävling: På jobbet 150115! En arbetsdag som dokumenteras för eftervärlden.

Vad hände på jobbet torsdag 15 januari 2015? I Du&jobbets fototävling visas en arbetsvardag upp för andra, antingen från det egna jobbet eller någon annans.

Tack för alla bilder som kommit in. Chansen finns fortfarande att skicka in en bild, senast 1 februari behöver vi få ditt bidrag. Se till att bilderna är minst 200 mm breda (300 dpi) om de är digitala. Du kan tävla med högst 5 bilder. Skriv bildtexter som berättar vilka som är med, vad de gör och var bilden är tagen. Tänk på att kolla med dem du fotar att det är okej, och att du inte avbildar företagshemligheter eller liknande. Mejla: foto@duochjobbet.se eller posta till Du&jobbet, Box 110, 129 22 Hägersten. Sedan ska en jury från Du&jobbets redaktion utse vinnarna, som presenteras i nästa nummer av tidningen.

Det är sjätte året som Du&jobbet arrangerar sin fototävling. Liksom föregående år publiceras de bästa bilderna i tidningen och på webben. Övriga bilder sparas som en bildbank.

Förstapris är ett presentkort på 2 000 kronor i en fotobutik, andra och tredjepris får presentkort på 500 kronor på Fotografiska muséet i Stockholm.

Publicerad: 2015-01-20

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!