Allt om arbetsmiljö logga
Nyheter

Upptäck Arbetsmiljöforums nya sajt

– På www.arbetsmiljoforum.se kan du bl a ta del av vårt utbud av utbildningar för arbetsplatserna, läsa kommentarer från tidigare deltagare och intervjuer med våra uppskattade föreläsare, säger Malin Carlsson, utbildningschef på Arbetsmiljöforum.

Publicerad: 2013-02-27

En bild på Malin Carlsson, utbildningsansvarig på Arbetsmiljöforum

Arbetsmiljöforum utbildar både ”hemma hos” och i de egna lokalerna på Södermalm i Stockholm. Kurser som brukar väcka intresse är bl a Bättre Arbetsmiljö, BAM och Skyddsombudsrätt 1 och 2.
Ibland tycker skyddsombud att det är svårt att välja mellan dem, men de är tänkta att komplettera varandra, även om de också fungerar var för sig, förklarar Malin Carlsson.

– De sammanlagt fem kursdagarna ger en stabil grund för att lyckas i arbetsmiljöarbetet!
www.arbetsmiljoforum.se finns också arbetslivsnyheter och länkar till bl a Arbetsmiljöforums nätverk, som vänder sig till arbetslivsengagerade som vill träffa likasinnade.

– Alla är välkomna. Som medlem i nätverket får du inbjudningar till föreläsningar med mingel och förmånliga rabatter. Utnyttja Arbetsmiljöforums tjänster för ett bättre arbetsliv.

Publicerad: 2013-02-27

Så här jobbar vi på Allt om arbetsmiljö med journalistik. Redaktionen är oberoende från vår ägare och vi arbetar opartiskt. Vi stödjer inte något politiskt parti eller organisation och vi tar inte ställning. Det vi publicerar ska vara sant och ha hög kvalitet.

Mest lästa

Tipsa redaktionen

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!