Allt om arbetsmiljö logga

Om oss

Aktuell, fördjupande och oberoende. Allt om arbetsmiljö är tidningen för dig som driver arbetsmiljöfrågorna på arbetsplatsen och ger dig det du behöver för att lyckas med ditt uppdrag. Tidningen bevakar de viktigaste arbetsmiljöhändelserna inom politiken, det senaste inom forskning, aktuella domar och ger hjälp att tolka föreskrifter och lagar. Vi ger också handfasta råd, verktyg och inspiration för hur ni på arbetsplatsen tillsammans kan förbättra arbetsmiljön. 

Allt om arbetsmiljö går till läsare i olika branscher och till både privat och offentlig sektor. Allt om arbetsmiljö är oberoende och ägs av utbildningsföretaget Arbetsmiljöforum. 

Över hundra år för bättre arbetsmiljö

Tidningen kom ut första gången 1913 under namnet Arbetarskyddet. 1970 bytte tidningen namn till Arbetsmiljö, 1999 blev den Du&Jobbet och 2022 fick tidningen namnet Allt om arbetsmiljö. 

Tidningen gavs först ut av Föreningen för Arbetarskydd, bildad 1905 för att främja ett säkert arbetsliv. Det gjorde man genom att ge ut Arbetarskyddet och ordna utställningar av skyddsutrustning.

Så småningom engagerade sig arbetsmarknadens parter och myndigheter alltmer i föreningen och dess styrelse. Föreningen övergick i bolagsform 2006 under namnet Arbetsmiljöforum.

Idag ägs Allt om arbetsmiljö av Arbetsmiljöforum by Metodicum; ett oberoende medie- och kunskapsföretag som utbildar och informerar om arbetslivet. Tidningen har ett idéråd där företrädare för forskning, parter och myndigheter samlas.

Prenumerera ikon

Missa inget

Få de viktigaste nyheterna som rör arbetsmiljön sammanfattat varje vecka. Testa vårt premiumbrev kostnadsfritt!